به گزارش آوای خزر به نقل از روابط عمومی هیات تیراندازی مازندران، سردار قربانی که روز پُرمشغلهای را پشت سر گذاشت، شامگاه پنجشنبه در عمارت استانداری مازندران حاضر و با دکتر یوسف نوری دیدار کرد.
رئیس فدراسیون تیراندازی صبح پنجشنبه در همایش "پیشکسوتان صبر و ایثار لشکر خطشکن و ویژه ۲۵ کربلا" در جمع همرزمانش به ایراد سخنرانی پرداخت و در ادامه در ساختمان هیات تیراندازی مازندران حضور یافت و با متولیان تیراندازی استان به گپ و گفت پرداخت.
سردار قربانی در ادامه به اتفاق مدیرکل ورزش و جوانان مازندران از تاسیسات ورزشی مازندران بازدید کرد و در جهت اخذ تصمیمات نهایی راهی استانداری شد. ابتدای این دیدار به خاطرهبازی از دفاع مقدس گذشت و سردار قربانی و دکتر نوری استاندار مازندران دو رزمنده دفاع مقدس، خاطرات سالهای جنگ را مرور کردند و یادی از همرزمان آن دوران داشتند.
کسب ۱۰ مدال در اهداف پروازی
رئیس فدراسیون تیراندازی در این نشست، مردم مازندران را با فرهنگ و قدردان دانست و گفت: استان مازندران در دفاع مقدس ۱۴ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده که نشان از فداکاری مردمان این سرزمین دارد.
سردار قربانی، مازندرانیها را مطیع ولایت فقیه خواند و افزود: مسئولین باید قدردان چنین مردمی باشند. وی ادامه داد: طی ۱۰ سال قبل از حضورمان در فدراسیون تیراندازی هیچ مدالی در اهداف پروازی کسب نشده بود و طی یکسال اخیر موفق به کسب ۱۰ مدال شدیم و یک سهمیه المپیک نیز بدست آوردیم.
رئیس فدراسیون تیراندازی یادآور شد: در سفرهای استانی، با استانداران توافق میکنیم که در هر شهرستان یک زمین به ورزش تیراندازی اختصاص یابد و امیداوریم این مهم در مازندران هم محقق شود.
سردار قربانی با اشاره به اینکه ورزش تیراندازی در دینمان توصیه شده است، خواستار توجه ویژه به جوانان و استعدادهای موجود این ورزش شد.
مازندران مستعد کارهای بزرگ است
در ادامه استاندار مازندران با اشاره به اینکه مازندران مستعد کارهای بزرگ است، اظهار کرد: این استان نیروی انسانی خوبی دارد که باید توجه ویژه به این مهم داشت.
دکتر یوسف نوری تاکید کرد: هر کداممان در هر جایگاهی هستیم وظیفه داریم کارهای بزرگ را به سرانجام برسانیم. وی استفاده از امکانات گردشگری در توسعه ورزش تیراندازی را بسیار با اهمیت خواند و گفت: بسیاری از سایتهای تفریحی و امکانات موجود در استان مازندران متروکه است که باید مورد استفاده قرار گیرد.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه تیراندازی سنت ماست و توصیه شده است، افزود: اگر امکانات تیراندازی مهیا شود، تفنگهای بیاجازه برداشته خواهد شد و شکارچیان به این ورزش روی خواهند آورد.
نوری خاطرنشان کرد: مازندران پذیرای رقابتهای ملی است و در این راستا آماده هرگونه همکاری هستیم.
فقر امکانات تیراندازی در مازندران
همچنین رئیس هیات تیراندازی مازندران از نبود زیرساختها گفت و خواستار حمایت ویژه در این راستا شد. دکتر بهروز اسکندرنیا با اشاره به اینکه این ورزش تجهیزاتمحور و گران است خواستار همکاری بیشتر فرماندران با هیات تیراندازی شد.
وی با بیان اینکه در هیچ شهرستانی زیرساخت و امکانات مناسب تیراندازی نداریم، یادآور شد: تیراندازی ورزشی امنیتی است و مسئولین باید به این مهم توجه بیشتری داشته باشند.
رئیس هیات تیراندازی مازندران با تاکید بر اینکه باید گردشگری و ورزش تیراندازی را به هم سنجاق کنیم، ادامه داد: مازندران استعدادهای زیادی در تیراندازی دارد که باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.
زیرساختهای تیراندازی دایر میشود
در پایان مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به وجود استعدادهای فراوان در استان گفت: تاکنون ۳۰ ورزشکار ایرانی سهمیه المپیک کسب کردند که از این میان ۸ سهمیه سهم مازندران بوده است.
دکتر علی رجبی وندچالی با اشاره به اینکه ۳ داور مازندرانی در المپیک پاریس حضور خواهند داشت، افزود: هدفمان کسب ۴ مدال طلا در المپیک است.
وی ادامه داد: تلاش میکنیم زیرساختهای تیراندازی هرچه زودتر در شهرستانها استقرار یابد.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران ادامه داد: برای راهاندازی سالنهای تیراندازی در ورزشگاه شهدای ساری باید طرح این اقدام توسط هیات تیراندازی تدوین و با طی مراحل قانونی این واگذاری صورت گیرد.
انتهای پیام/